De beste basis voor onderwijs!

Congressen

Conferentie Rekenen op Taal 2016
Conferentie Rekenen op Taal 2016
Samenhang tussen taal en rekenen
Datum: Nader te bepalen
Locatie: Nader te bepalen
Tijdstip: Nader te bepalen
Beschikbare plaatsen: 0
Prijs: € 210.00
945 EduPointsOmschrijving

Leerlingen hebben taal nodig bij rekenen. Veel leerlingen hebben moeite met taal en dus met rekenen. Dit kan voor u een hele uitdaging zijn. Volgens Bartjens en MeerTaal organiseren daarom op 16 juni 2016 in Orpheus Apeldoorn in samenwerking met Uitgeverij Koninklijke van Gorcum deze conferentie. De lezingen en workshops geven praktische handvatten om hier in de klas mee aan de slag te gaan.

Klik hier voor informatie over de conferentie Rekenen op Taal

Nuttige informatie
Locatie: Congrescentrum Orpheus ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.
Voor het navigatiesysteem:
Kies je voor navigatiesysteem het adres van de parkeergarage Orpheus: Soerenseweg 10, 7314 CD Apeldoorn
Openbaar vervoer:
In de buurt van Orpheus bevinden zich diverse bushaltes. Kijk op www.9292.nl voor actuele reistijden voor het openbaar vervoer.
Parkeren en fietsen stallen:
Direct naast het theather bevindt zich parkeergarage Orpheus. Deze is dankzij een lift geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers. Parkeerkaarten zijn te koop in de foyer en de parkeergarage. Indien de parkeergarage vol is, kun je terecht in de op loopafstand gelegen parkeergarage Museum Centrum. Voor minder validen zijn er tevens enkele parkeervakken bij ingang Zuid, aan Amphion.
Je kunt je fiets onbewaakt stallen aan de voorkant van het gebouw of je kiest voor de bewaakte fietsenstalling vlak na ingang Zuid.


Data


Nader te bepalen
Terugblik