De beste basis voor onderwijs!

Congressen

Mini-College on tour
Mini-College on tour
Slimmobiel - werken aan 21st century skills op een vernieuwende manier
Datum: Nader te bepalen
Locatie: Nader te bepalen
Tijdstip: Nader te bepalen
Beschikbare plaatsen: 0
Prijs: € 25.00
112 EduPointsOmschrijving

Een leven lang leren. En dat begint al vroeg. Op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en later op school ontdekken kinderen hun talenten en passies. Een plek voor groei en bloei. Uit onderzoek blijkt dat een rijke variatie aan uitdagende materialen essentieel is voor het stimuleren van het kinderbrein. Op dit thema zoomen we uitgebreid in tijdens onze Mini-Colleges on tour. Kom ook, ga mee op ontdekkingsreis en laat je verbazen en verwonderen!

De 21e eeuwse vaardigheden voor het eerst in 3D

Opvoeders, onderwijzers en pedagogisch medewerkers hebben de verantwoordelijke taak om een dynamische leeromgeving aan te bieden waarbij kinderen volop worden uitgedaagd. In onze Mini-Colleges ontdek je hoe je het brein van kinderen optimaal stimuleert door gebruik te maken van de nieuwste inzichten in het kinderbrein in combinatie met de bijzondere materialen die de Slimmobiel rijk is. De meervoudige intelligenties en de vele mogelijkheden rondom de 21st century skills zijn vernuftig verweven in de theorie van dit innovatieve onderwijsconcept. Naast de plenaire sessie kan je ook deelnemen aan boeiende workshops rondom het onderwerp 21st century skills. Zo kan je op interactieve wijze aan de slag met uitdagend spel- en ontwikkelingsmateriaal. En kom je alles te weten over flexibele inrichtingsoplossingen.

Tourdata & aanmelden

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? De Mini-Colleges gaan op tour door het hele land. Zo zitten we dus ook altijd bij jou in de buurt! De inloop is vanaf 13:00 uur en het programma eindigt rond 15:30 uur (m.u.v. 28-9 in Uden: inloop 14:30 uur - einde ca. 17:00 uur). Voor je deelname vragen wij een vergoeding van € 25,- p.p. Kom je ook?


Data


Nader te bepalen
Terugblik