De beste basis voor onderwijs!

Partners

OinO-Advies is onderdeel van de Rolf groep. Dit biedt onze klanten een aantal voordelen. Zo kunnen klanten die deelnemen aan het loyaliteits-programma 'Edumasters' van de Rolf groep, de bij aankoop van leer- en werkboeken gespaarde punten, Edupoints, voortaan naar eigen inzicht verzilveren voor extra onderwijsbegeleiding door OinO-Advies. Met het Edumasters spaarsysteem sparen basisscholen voor nog meer kwaliteit. De verkregen Edupoints zijn inwisselbaar voor alle opleidings-, trainings- en begeleidingsdiensten van OinO-Advies. U vindt naast een prijs in euro's bij al onze activiteiten dus ook een prijs in Edupoints.

Wij werken samen met Randstad Payroll Solutions. Gezamenlijk bieden wij een professionele vervangingspool voor Intern Begeleiders. Door de unieke combinatie van het landelijke scholennetwerk van OinO-Advies en het payroll werkgeverschap van Randstad is een voor onderwijswerkgevers vergoedbare vervangingsmogelijkheid gecreëerd en wordt aan Intern Begeleiders een interessante ontwikkelingskans geboden.


Met Teachers in media hebben wij een exclusieve samenwerking. Het gezamenlijk doel van deze samenwerking is het aanbieden van een state of the art online leeromgeving, gericht op de professionalisering van leerkrachten en teams in het primair onderwijs.Met deze exclusieve samenwerking bieden beide partijen één integraal professionaliseringsmedium genaamd ‘Uw Academie’. In deze online leeromgeving zijn de al langer bestaande (Bestuurs) academies van OinO-Advies en het online kennisplatform Teachers Channel samengebracht. Door de samenvoeging van het aanbod van OinO-Advies en dat van Teachers Channel, is het totale trainings- en opleidingspakket in de vernieuwde online leeromgeving verder verbreed en verdiept.

 

3dkanjers

3Dkanjers is een uniek initiatief voor basisscholen in Nederland. Het stimuleert de talentontwikkeling door wetenschap en techniek met behulp van de 3D-printer. De leerlingen gaan niet alleen werken met de 3D-printer, ze gaan de printer ook zelf bouwen. De ambitie is dat alle basisscholen in Nederland beschikken over een 3D-printer en dat deze actief en duurzaam wordt ingezet in het lesprogramma. Het starten van een 3Dkanjers project biedt de leerlingen en de leerkrachten op basisscholen volop kansen met ongekende mogelijkheden. OinO-Advies verzorgt samen met 3Dkanjers de begeleiding tijdens het bouwen en de onderwijs inhoudelijke implementatie van de 3D-printer. 

 

wijswijswijswijs is leren door samen spelletjes te spelen! Spellen spelen geeft plezier, verbindt en draagt bij aan de ontwikkeling van iedereen. De missie van wijswijs is om met gevalideerde en leuke gezelschapsspellen ontwikkeling te stimuleren.  Onze missie is bereikt als in ieder huis, op elke school en overal gevalideerde spellen gespeeld worden. Zo oefenen kinderen thuis en op school ongemerkt fanatiek en toch gericht rekenvaardigheden. Het geeft ouders de kans om op de leukste manier bij te dragen aan de ontwikkeling van hun kind: door spellen te spelen. Ouderbetrokkenheid wordt zo plezierig en laagdrempelig. Speel je wijs!

 

 

Samen met Inschool Academie verzorgt OinO-Advies een drietal Post-HBO-Opleidingen: Intern Begeleider , Schoolleider en ICT-coach PO. Deze opleidingen zijn door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland geaccrediteerd. De Inschool Academie is een initiatief van Inschool en OOG onderwijs en jeugd en verzorgt geaccrediteerde opleidingen voor het PO en VO. OinO-Advies voorziet in trainingen en opleidingen gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van onderwijsprofessionals. 

 


OinO-Advies is een exclusieve samenwerking aangegaan met Noordijk dalton advies. Gezamenlijk begeleiden wij scholen bij het transformatieproces tot gecertificeerd daltonschool en leerkrachten bij het integreren van daltonprincipes in hun dagelijkse praktijk. Deze training en begeleiding wordt aangeboden vanuit OinO Dalton Advies. 


Inschrijven nieuwsbrief


Naam:*
Functie:
E-mailadres:*
Mobiel nr.:
Postcode:
Plaats:
Provincie: