De beste basis voor onderwijs!

Uitdagingen

'Verschillende scholen, verschillende manieren'.
'Verschillende scholen, verschillende manieren'.
Douwe Bilder | Basisschool De Regenboog in de Bilt

“Onze school is in 2006 gestart met 11 kleuters,  momenteel hebben wij onze eerste groep 8 en 220 kinderen. OinO-Advies heeft ons de afgelopen 3 jaar begeleid om handelingsgericht werken met groepsplannen vorm te geven. Omdat wij een nieuwe school zijn, hadden wij ook behoefte aan een nieuwe aanpak. Ons team bestaat uit ondernemende leerkrachten en OinO-Advies sluit daar naadloos bij aan.”

Douwe Bilder is directeur van basisschool De Regenboog in de Bilt. Na het volgen van een workshop bij OinO-Advies heeft hij besloten om met hen in zee te gaan.

“Wij waren direct onder de indruk van de professionele aanpak en kennis, het denken vanuit de praktijk en het maatwerk dat geleverd wordt. Verschillende scholen, verschillende manieren. Zo willen wij het, zo kregen we het. De trainers komen uit de praktijk en weten wat er op onze scholen speelt. “

Ook zijn Douwe en zijn team trouwe bezoekers van de OinO congressen.  Met name het thema van dit jaar “Onderwijs is een feestje”, spreekt hem erg aan. “Het onderwijs is leuk, vernieuwend en wij zien uit naar deze zinvolle dag!”

Dat OinO-Advies onderdeel is van de Rolf groep begrijpt Douwe wel. “Wij ervaren dat de Rolf groep net als OinO-Advies mee denkt vanuit de praktijk. Dat er goed geluisterd wordt naar onze wensen en dat er iedere keer maatwerk wordt geleverd.”


Terug naar overzicht
Maak kennis

Maak kennis
OinO-Advies, ondernemers in onderwijs, is er onder meer voor: Methode implementaties Het... Lees verder