De beste basis voor onderwijs!

Uitdagingen

'Het verhaal dat OinO vertelde, dát had ik in mijn hoofd.'
'Het verhaal dat OinO vertelde, dát had ik in mijn hoofd.'
Maurice Gloudi | Algemeen directeur Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland

“Tijdens een rondleiding bij de Rolf groep ben ik voor het eerst in contact gekomen met OinO-Advies.

Het verhaal dat door hen verteld werd, dat had ik precies zo in mijn hoofd. Bovendien spreken de trainers mij erg aan: ze beschikken over een dosis sprankelend enthousiasme. OinO-Advies is anders dan de meeste schoolbegeleidingsdiensten, het zijn ambitieuze ondernemers met een vooruitstrevende visie.”

Maurice Gloudi is een man met sterke ideeën over professionalisering en nascholing. Als algemeen directeur van de SKOR, een stichting met 10 basisscholen, staat Maurice ervoor om zijn mensen op een inspirerende manier te begeleiden.

“Onze stichting liep voorop met een eigen bestuursacademie van OinO-Advies. Als je een van de eersten bent, dan wordt er naar je geluisterd en kun je samen het product ontwikkelen. In de academie staat leren van elkaar centraal. Zo bezocht ik onlangs een academietraining die door een eigen IB-er van ons was ontwikkeld en werd gegeven.

Ik vind het belangrijk dat mensen vanuit de eigen organisatie informatie kunnen delen en overdragen. Kwaliteit van binnen uit! Binnen de bestuursacademie is dat mogelijk. Ik geloof erin om veel af te nemen via één kanaal. Op deze visie past de academie perfect.”


Terug naar overzicht
Maak kennis

Maak kennis
OinO-Advies, ondernemers in onderwijs, is er onder meer voor: Methode implementaties Het... Lees verder